No kozi1987, piękna robota. Chyba będe musial na spota wleciec i zobaczyc jak to dziala,moze zaopatrze sie w taki zestaw jak Twój. Dzięki za dokładny opis co i jak.
Cb radio. Kilka pytań
Zwiń
X
-
marcinowski1983
-
Zamieszczone przez AdamuZamieszczone przez ZipYDokument informujący o kwestiach w sprawie zakazu sprzedaży unidena wraz z wykazem dystrybutorów i uzasadnieniem decyzji UKE znajdziesz TUTAJ
Także każdy we własnym sumieniu rozważa to czy ma dla niego to znaczenie czy nie i na tej podstawie decyduje o tym jakie radio kupuje i używa.
Pozdrawiam
ZipY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcinowski1983W takim razie mam kolejny problem, mianowicie gdzie takie radio typu WALKER umiejscowic,zeby mozna je bylo spokojnie schowac przed lepkimi raczkami?
Ja swojego przymocowałem na rzepy do kolumny środkowej od strony pasażera. Użyłem uchwytu, który był w standardzie. Pasażerom nie przeszkadza i całkiem wygodnie obsługuje się. Kabel antenowy mam przeprowadzony z bagażnika (kombi) pod dywanikami. Wysiadając odkręcam gruszkę i zostawiam w schowku, ale radio zabieram do plecaka. W lecie częściej będę chował do bagażnika. Teraz jak zostawiłem na cały dzień w samochodzie to potem gałki strasznie ciężko kręciły się.
Pojutrze mogę zrobić fotkę i podesłać.
Ponury
Komentarz
-
-
marcinowski1983
Dzięki bardzo za odpowiedzPonury, ja decyduje się wlasnei na WALKERA. LEpiej zapłacic raz troche drozej i byc w pełni zadowolonym. Jednak zakup przekładam na kolejny miesiąc, bo w tym już kupiłem suba i na radyjko trochę brakuje PLN-ów :|
Komentarz
-
Zamieszczone przez PonuryPojutrze mogę zrobić fotkę i podesłać.
Ponury
Jeżeli ktoś z Was ma Walkera w OI to proszę o podpowiedź gdzie macie zamocowane, lub najlepiej fotkę.
Mam Walkera wyjętego z poprzedniej fury i leży tak od roku bo nie miałem koncepcji gdzie je przypiąć. Teraz czas wakacji i kombinuję gdzie je przyczepić - proszę o podpowiedzi i sugestie.
Pozdrowionka,
Daniel
Komentarz
-
Komentarz